NordicBet Ligaen

Officielt: Rasmus Thellufsen skifter til NordicBet-klub

Den mangeårige AaB- og Lyngby-spiller Rasmus Thellufsen skifter til NordicBet Ligaen. Det står klar søndag aften, hvor Thellufsen er præsenteret.

Rasmus Thellufsen i Vendsyssel
Foto: Vendsyssel FF

Rasmus Thellufsen har været uden kontrakt siden december, men nu er fremtiden på plads.

Den 27-årige midtbanespiller har takket ja til Vendsyssel FF, hvor Thellufsen har skrevet under på en aftale frem til sommeren 2025.

Nordjyske Thellufsen har spillet superligafodbold i AaB i mange år, og drog i 2019 til tyske Hansa Rostock. Året efter skiftede han til Lyngby, hvor han var i tre år. I hele 2023 han Thellufsen spillet i Louisville City i USA.

Nu er vendelboen hjemme igen.

Og det vækker stor begejstring i Vendsyssel, at det er lykkedes at hente Thellufsen.

– Rasmus er en nordjysk alsidig midtbanespiller, som er løbestærk og har et højt teknisk niveau. Han er i sin bedste fodboldalder, og er en, vi helt sikkert tror vil blive en gevinst for os her i Vendsyssel FF, udtaler sportsdirektør Christian Larsen.

– Han kommer med erfaring fra Superligaen og udlandet, og vil være med til at skubbe til udviklingen hos os. Rasmus er en stærk signing for os, og vi har kunne mærke, at vi er blevet tilvalgt af Rasmus.

Thellufsen er glad for at være hjemme i de vante rammer efter opholdet i Kentucky i USA.

– ’Jeg ser frem til at komme til Vendsyssel og spille, jeg kender Nordjylland rigtig godt så jeg kommer hjem i trygge rammer igen efter en fed oplevelse i USA, udtaler Thellufsen.

– Jeg håber, at jeg kan hjælpe Vendsyssel i den rigtige retning så der i fremtiden kan blive spillet Superliga-bold i Vendsyssel igen.

Vendsyssel ligger aktuelt nummer fire i NordicBet Ligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P