Premier League

Medie: West Ham jagter portugiser efter Osman-kollaps

Søndag kom det frem, at aftalen mellem FC Nordsjælland og West Ham omkring Ibrahim Osman er gået i vasken, og nu skriver journalist hos The Guardian, at West Ham kigger andre veje.

David Moyes
Foto: (Photo by Darren Staples / AFP
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Et mildt sagt prekært forløb kan være slut i FC Nordsjælland.

Farum-klubben var klar til at sælge Ibrahim Osman til West Ham, men ghaneserens agent ønskede angiveligt et uhørt højt honorar.

Derfor kollapsede handlen, og den 19-årige Osman er fortsat ejet af FC Nordsjælland. Søndag aften skriver engelske journalist, at West Ham undersøger mulighederne for at hente en anden spiller.

Guardian-journalisten Jacob Steinberg skriver på det sociale medie X , at West Ham undersøger mulighederne for at leje den portugisiske kantspiller Jota, som spiller i saudiske Al Ittihad.

Dermed kan West Ham endegyldigt have droppet interessen i Osman, og FC Nordsjælland går angiveligt glip af de cirka 135 millioner kroner, som et salg af Osman ville have indbragt.

West Ham har tiden i mod sig for transfervinduet lukker natten til fredag, og Steinberg melder også, at lejeaftalen med Al Ittihad om Jota er kompliceret, men dog ikke umulig at strikke sammen.

Læs hele historien om den kollapsede handel her.

Medie: Kæmpe FCN-handel kollapset – agent kræver monsterbeløb

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P