NordicBet Ligaen

Officielt: AC Horsens henter 18-årig gambianer

AC Horsens meddeler, at man har hentet en 18-årig angriber fra Gambia.

AC Horsens har hentet den 18-årige gambianske angriber Omar Jarju.
Foto: AC Horsens

AC Horsens har købt ind til offensiven, da klubben bekræfter, at man har hentet den blot 18-årige angriber Omar Jarju, der kommer fra Gambia.

Den unge afrikanske angriber er købt i den gambianske klub Samgar FC og skifter til klubben med øjeblikkelig virkning. Det oplyser klubben på sin officielle hjemmeside og X-profil.

Omar Jarju har skrevet under på en kontrakt, der binder angriberen til AC Horsens frem til 2028.

På klubbens hjemmeside fortæller AC Horsens direktør, Kristian Nielsen, hvorfor man har valgt at hente den gambianske angriber.

– Omar Jarju er en høj angriber med åbenlyse spidskompetencer, og ham forventer vi os meget af på den lange bane, men i første omgang skal han have tid til at vænne sig til at bo og leve i et andet land.

– Sammen med vores øvrige unge danske og udenlandske spillere kommer han ind under vingerne på vores dygtige folk i players care development, og han får al den hjælp, han har brug for, så han kan koncentrere sig om at udvikle sig som menneske og spiller.

– Vi har tidligere haft stor succes med at hente spillere som Bubacarr Sanneh, James Gomez og Alagie Saine i Gambia, og vi glæder os til at arbejde med Jarju, siger AC Horsens direktør, Kristian Nielsen.

campo.dk kunne torsdag bringe et interview med AC Horsens nye ejer, Bill Binnie, hvor amerikaneren fortalte om den kommende sportslige ledelse under hans vinger.

AC Horsens-ejer forlænger med direktør: Og vi leder efter en dansk sportschef

AC Horsens ligger efter 18 runder i NordicBet Ligaen på en syvendeplads med 24 point.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P