Leverkusen smider point i chanceorgie

Leverkusen skuffede lørdag aften på hjemmebane, hvor de spillede uafgjort mod Mönchengladbach, og Bayern München haler dermed ind på Xabi Alonsos tropper i toppen af Bundesligaen.

Leverkusen spiller 0-0 mod Mönchengladbach

To point.

Det er, hvad der adskiller Leverkusen og Bayern i toppen af Bundesligaen

Leverkusen havde lørdag aften chancen for at udbygge føringen, men måtte tage til takke med ét point mod Mönchengladbach. Kampen endte 0-0, men Leverkusen havde ellers rigeligt med chancer til at afgøre den.

Florian Wirtz havde blandt andet et skud på stolpen efter 23 minutter, men han måtte desværre se bolden gå udover baglinjen og ikke i mål.

Efter 56 minutter var det Jeremie Frimpongs tur til at brænde en friløber.

60 minutter inde i kampen, var der igen fare på færde i Mönchengladbachs felt, men her måtte Alejandro Grimaldo se bolden gå over mål.

Minuttet efter blev Jeremie Frimpong sendt afsted i endnu en omstilling, men fik ikke afsluttet, før en Mönchengladbach-forsvarer fik blokeret hans sidste træk.

Leverkusen blev ved med at sværme om Mönchengladbachs felt i resten af kampen, men de fik altså ikke udbytte af deres pres og måtte nøjes med 0-0.

Leverkusen spiller igen lørdag den 3. februar, hvor de møder Darmstadt på udebane.