AGF fik ørerne i maskinen mod FCK

AGF tog en tur til København lørdag eftermiddag, og rejser hjem igen med en gevaldig gang bøllebank i baggagen.

F.C. København logo

Løverne viste tænder.

Lørdag eftermiddag mødte de forsvarende Superliga-mestre bronze-medalisterne fra Aarhus – opgøret endte med en 5-1-sejr til FCK.

Kampen blev spillet over tre gange 45 minutter.

‘De Hviie’ har indtil videre været garant for mål i vinteropstarten, og i dag var heller ingen undtagelse.

Efter 25 minutters spil eksekverede Diogo Goncalves fra straffesparkspletten, og dermed var ‘Løverne’ i front.

Tobias Anker kom på tavlen, men desværre for ham og AGF var det i den forkerte ende.

Patrick Mortensen fik reduceret efter 59 minutters spil, og derefter stod der igen FCK på det hele.

Roony Bardghji, Victor Froholdt og Emil Højlund lukkede og slukkede til kampens endelige resultat 5-1 til FCK.

FCK møder næste gang Elfsborg i Atlantic Cup den 4. februar, og dagen efter er der ‘New Firm-derby’, når modstanderen hedder Brøndby.

Ny udvikling: Nijmegen har afvist FCK