Trods manglende præsentation: Ny Lyngby-spiller scorer to i testsejr over Alm og Norrköping

Lyngby har lagt fra land med to testsejre i 2024, og fredag tog de, ikke mindst takket været klubbens nye spiller, en ny og endnu mere imponerende skalp.

Lyngby slog IFK Norrköping i træningskamp hvor Enock Otoo kom på tavlen to gange.

Lyngby Boldklub nåede ikke engang at præsentere Enock Kofi Otoo, inden han kom i kamp for første gang.

Den 19-årige ghaneser er fredag skiftet fra FC Nordsjælland til naboerne fra Lyngby, og han sørgede i Lyngbys testsejr over svenske IFK Norrköping for at præsentere sig selv.

Således kom den nye Lyngby-angriber på tavlen to gange allerede i første halvleg, som Lyngby vandt 4-0 på yderligere mål af Frederik Gytkjær og Jonathan Amon.

Andreas Alms havde sine to danskere i form af Vito Hammershøy-Mistrati og Marcus Baggesen med fra start, og med en udskiftning ved pausen kunne de to danskere 10 minutter inde i anden halvleg glæde sig over en reducering fra den bare 19-årige Leo Jonsson.

Lyngby er landet godt efter trænerskifte: Vigtigt at blive vant til at vinde

Flere mål blev det ikke til, og dermed fik Lyngby vinteropstartens tredje sejr ud af lige så mange mulige, efter det tidligere er blevet til testsejre over Næstved og Hillerød.