Sønderjyske udraderer svensk modstander i vanvittigt målorgie

Sønderjyske gav Landskrona BoIS vaskeægte bøllebank, da de to mandskaber tørnede sammen i en testkamp fredag.

Sønderjyske banker Landskrona BoIS

En gedigen snitter.

Det var, hvad svenske Landskrona BoIS måtte stå model til fredag, da Sønderjyske bød op til dans i en testkamp.

Således endte topholdet fra den danske NordicBet Liga med at sejre hele 2-7 i Sverige.

Med til historien hører det, at der blev spillet to gange 60 minutter, så kampen varede en halv time mere end normale kampe.

De længere halvlege til trods, så er det alligevel imponerende, at Sønderjyske var foran med hele 0-6 ved pausen.

Opgøret var blot 50 sekunder gammelt, da Sønderjyske-topscorer Peter Christiansen gjorde det til 0-1 for gæsterne.

Sidenhen kunne Ivan Nikolov, Sefer Emini, Mads Agger og Kristall Ingason fuldende første halvlegs målfest. Sidstnævnte scorede to gange.

I anden halvleg blev Olti Hyseni den eneste målscorer for Sønderjyske, da han gjorde det til 0-7.

I opgørets døende minutter fik Landskrona BoIS pyntet på resultatet med to scoringer, hvorfor måltavlen viste 2-7 ved slutfløjt.

Landskrona BoIS holder til i den næstbedste svenske række.