Premier League

Officielt: Napoli lejer midtbanespiller i Aston Villa

Den belgiske landsholdsspiller Leander Dendoncker spiller resten af sæsonen i italienske Napoli. De forsvarende italienske mestre er nemlig nået til enighed med Aston Villa om et lejemål af midtbanespilleren.

Leander Dendoncker fortsætter sæsonen i Napoli, efter klubben har hentet ham på en lejeaftale.
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Benvenuto Leander!

Sådan var meldingen torsdag formiddag fra Napoli-præsident Aurelio De Laurentiis.

Den italienske fodboldpræsident kom sin klub i forkøbet med et par minutter med at præsentere belgiske Leander Dendoncker, der skifter til de italienske mestre fra Premier League-klubben Aston Villa på en lejeaftale for resten af sæsonen.

Napoli har desuden sikret sig en købsoption på Dendoncker, der dermed kan blive permanent Napoli-spiller til sommer.

Foto: Napoli Calcio

Dendoncker skiftede til Aston Villa fra Wolves i september 2022, og efterfølgende er det blevet til i alt 36 kampe for den anden af de to Birmingham-klubben.

Mål og Highlights: ENDELIG! Højlund matchvinder i comeback-sejr

Dendoncker fik sin fodboldopdragelse i KSV Roeselare og efterfølgende Anderlecht, som han forlod til fordel for Wolves i 2018.

I denne sæson sæson er det kun blevet til otte kampe i Premier League, og de seks af dem har været ultrakorte indhop. Kun én gang har han startet for Unai Emery – det var i udekampen mod Manchester United den 26. december, hvor han kvitterede med at score en enkelt gang i det dramatiske 3-2-nederlag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P