Premier League

Officielt: Klopp stopper i Liverpool

Liverpool-manager Jürgen Klopp har fredag annonceret, at han stopper i Merseyside-klubben til sommer.

Jürgen Klopp stopper i Liverpool til sommer.
Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Efter lige knapt ni år i klubben stopper Jürgen Klopp til sommer i Liverpool.

Det har den 56-årige tysker fredag offentliggjort.

Den tyske manager står i skrivende stund noteret for i alt 464 kampe i spidsen for den engelske storklub, og dermed når han næppe at runde milepælen på 500 kampe.

Grunden til stoppet er ganske simpel og ligetil: Tyskeren er simpelthen løbet tør for energi.

– Jeg forstår godt, at det er et chok for mange mennesker i dette øjeblik, når man hører det for første gang. Men jeg kan selvfølgelig forklare det – eller i det mindste forsøge at forklare det.

– Jeg elsker alt ved denne klub, jeg elsker alt ved byen, jeg elsker alt ved vores tilhængere, jeg elsker holdet, jeg elsker personalet. Jeg elsker alt. Men når jeg alligevel tager denne beslutning, viser det, at jeg er overbevist om, at det er den, jeg skal tage.

– Jeg er ved at løbe tør for energi. Jeg har selvfølgelig vidst i længere tid, at jeg bliver nødt til at annoncere det på et tidspunkt, men jeg har det helt fint nu. Jeg ved, at jeg ikke kan udføre jobbet igen og igen og igen og igen, lyder det fra Klopp.

Jürgen Klopp slutter sin annoncering af med en direkte besked til fansene i klubben:

– Efter alle de år, vi har haft sammen, og al den tid, vi har tilbragt sammen, og alle de ting, vi er gået igennem sammen, så er respekten vokset for jer, kærligheden til jer er vokset, og det sidste, jeg skylder jer, er ærlighed – og det er ærligt, lyder det fra Klopp.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P