3F Superligaen

Lyngby er landet godt efter trænerskifte: Vigtigt at blive vant til at vinde

I Lyngby er de kommet godt ud fra vinterpausen, som også har budt på en stor omvæltning i form af et trænerskifte.

Magnus Jensen er tilfreds med vinteropstarten i Lyngby.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Lyngby går ind til grundspillets sidste fem kampe som ‘best of the rest’.

Superligaen er efter de første 17 kampe knækket på midten, og allerede nu ser top-seks og bund-seks således ud til at være mere eller mindre på plads.

Skulle der ske én ændring, kunne Lyngby på syvendepladsen, hvor de har syv point op til Silkeborg på sjettepladsen, være et bud.

Sidste sæsons oprykkere har hen over vinterpausen skiftet Freyr Alexandersson ud med Magne Hoseth på trænerposten, og De Kongeblå er kommet ud for at jagte.

– Jeg synes, at det har været en pisse fed start på året. Vi er kommet ud på træningsbanen med stor energi, og jeg synes, at det har været tydeligt, at folk har været glade for at være tilbage. Vi er landet rigtig godt efter trænerskiftet, og vi er alle sammen meget optimistiske for det her spændende forår, siger forsvarsspilleren Magnus Jensen.

Gylfi Sigurdsson ophæver med Lyngby

Lyngby har vundet vinterens første to træningskampe mod henholdsvis Næstved og Hillerød, og fredag står den så på modstand fra Allsvenskan, når Andreas Alm, Vito Hammershøy-Mistrati og IFK Norrköping lægger vejen forbi Lundtofte Boldklub i Kongens Lyngby.

– Jeg synes, at vi har set godt ud i de første træningskampe. Resultatet er jo ikke det vigtigste her i starten, men alligevel giver det os noget at starte året med en god fornemmelse. Det er vigtigt at blive vant til at vinde, og det satser vi også på at gøre i morgen (fredag, red.), lyder det fra den blonde forsvarsspiller, der også kan berette om stor engagement fra klubbens unge spillere.

Lyngby forhørte sig om Hoseth hos Da Silva: Jeg har kun gode ting at sige

– Der er rigtig mange unge, der har budt sig godt til her i opstarten, og kampen mod Hillerød i sidste weekend lover godt for fremtiden. Vi har i det hele taget en utrolig homogen trup, og det er en fornøjelse at være en del af, slutter Jensen.

Lyngby har efter kampen mod Norrköping fredag yderligere én træningskamp på programmet, mod ukrainske Veres-Rivne, inden de åbner forårssæsonen i Superligaen med en udekamp mod FC Nordsjælland den 18. februar.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P