Jakob Poulsen kunne se flere af sine offensive spillere på måltavlen, da Viborg torsdag besejrede superliganedrykkerne fra AC Horsens i sæsonens tredje testkamp.

Viborg slog AC Horsens i testkamp.

To midtjyske hold i aktion – to 4-2-sejre.

Viborg gjorde torsdag det samme mod AC Horsens hjemme i Viborg, som naboerne fra FC Midtjylland blot en lille time forinden havde gjort mod BK Häcken i Sverige.

På kunstgræsset på Rughavevej i Viborg slog Superligaens nummer otte nemlig AC Horsens med 4-2.

Anosike Emanta stod for to Viborg-scoringer i første halvleg, hvor gæsternes Mikkel Lassen dog sørgede for, at østjyderne kunne gå til pause nede 2-1.

I anden halvleg udbyggede Renato Junior Viborg-føringen til 3-1, inden endnu en AC Horsens-forsvarsspiller, nemlig svenske Oliver Stanisic, reducerede.

Mål og Highlights: Simsir strålede i FC Midtjyllands testsejr over Rygaard og Häcken

4-2 blev det dog efter en god times spil, da Ibrahim Said passerede Matej Delac i AC Horsens-målet.