3F Superligaen

Sønderjyske forstærker sig med kantspiller fra Randers

NordicBet Ligaens førerhold fra Sønderjyske har torsdag forstærket truppen i bestræbelserne på at rykke op i Superligaen.

Sønderjyske køber Tobias Klysner i Randers FC.
Foto: Sønderjyske Fodbold

Sønderjyske har ved vinterpausen kurs mod en tilbagevenden til Superligaen.

Torsdag har NordicBet Ligaens førerhold skærpet truppen med en tilføjelse af power-kantspilleren Tobias Klysner, der kommer til fra superligaklubben Randers FC.

Klysner er født og opvokset i den kronjyske hovedstad, og foruden en kort afstikker til norske Aalesund, har den 22-årige kantspiller kun spillet i barndomsklubben.

– Jeg er super glad for at have skrevet kontrakt i Sønderjyske Fodbold. Jeg har haft nogle gode samtaler med folkene i klubben om det spændende projekt, der er i gang, og jeg har talt med både nuværende og tidligere spillere, og jeg hører kun gode ting. Jeg ser frem til nogle rigtig gode år i klubben.

– Jeg ser frem til at spille på Sydbank Park og møde alle fansene. Vi går et spændende forår i møde i NordicBet Ligaen, hvor vi skal forsøge at hente de point, der skal til, så vi kan rykke op i Superligaen til sommer, og forhåbentligt kan jeg være med til at bidrage til, at vi henter en masse sejre, siger Tobias Klysner.

Tobias Klysner har fået en kontrakt til 2027 i Haderslev, hvor han kommer til at bære trøjenummer 32.

Efter kontraktunderskrivelsen torsdag morgen, kan Klysner få sin uofficielle debut allerede fredag, hvor Sønderjyske møder svenske Landskrona BoIS i en træningskamp.

Klysner og Sønderjyske kan tage et stort skridt mod målet om oprykning til Superligaen, når de åbner forårssæsonen med en udekamp mod de nærmeste forfølgere fra AaB.

Kampen i Aalborg kan samtidig blive byde på en officiel debut i den sønderjyske klub for den kronjyske kantspiller.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P