Bundesligaen

Medie: Leverkusen forstærker angrebet i mesterskabsjagt

Leverkusen kan meget vel have en angrebsforstærkning klar i kampen om det tyske mesterskab mod den evige rival fra Bayern München.

Borja Iglesias er tæt på et skifte til Betis.
Foto: Marcelo Del Pozo/Reuters/Ritzau Scanpix

Mesterskabet er tættere på at ende i Leverkusen, end det har været meget længe.

Bayern Leverkusen, der ikke har vundet Bundesligaen i klubbens 119 år lange historie, er godt på vej til at gøre det “umulige”. Klubben har i skrivende stund fire point ned til Bayern München på andenpladsen.

Men hvis mesterskabet skal ende i Leverkusen for første gang efter fem andenpladser, skal angrebet forstærkes, efter at klubbens topscorer i denne sæson, Victor Boniface, er blevet skadet. Denne forstærkning er nu, ifølge Fabrizio Romano, på plads.

En handel med Real Betis-bomberen, Borja Iglesias, skulle være på plads, og den erfarende transfer-journalist melder, at det er et spørgsmål om tid, før Iglesias bliver præsenteret i den tyske klub.

Angriberen, der har fået to kampe for det spanske landshold, er i denne sæson gledet længere og længere ud af den faste trup i Betis, og derfor er de mange mål, der plejer at komme for Iglesias, ikke kommet i denne sæson.

Det er i skrivende stund blevet til 11 LaLiga-optrædender med nul mål til følge. 31-årige Borja Iglesias har dog i sin Betis-tid scoret 52 mål i sine 181 kampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P