Copa del Rey

Lamine Yamal blev både helt og skurk i Barcas pokalexit

FC Barcelona er ude af Copa del Rey, og selvom Lamine Yamal scorede undervejs, vil han nok sent glemme særligt én gigantisk afbrænder.

Lamine Yamal og resten af FC Barcelona er ude af den spanske pokalturnering.

Et af verdens største fodboldtalenter.

En beskrivelse, som må siges at passe på FC Barcelonas 16-årige Lamine Yamal.

Stortalent eller ej, så var han var sent onsdag ikke langt fra at blive den helt store Barca-helt, men endte i stedet som skurk, da FC Barcelona blev ekspederet ud af Copa del Rey af Athletic Bilbao efter forlænget spilletid og cifrene 4-2.

Efter en lynscoring af hjemmeholdet og derefter en udligning af Robert Lewandowski var det således Lamine Yamal, der stod for at sende Barca i front med en flot afslutning fra distancen.

Athletic fik dog udlignet kort inde i anden halvleg, og så var kampen ellers helt åben på ny.

Lamine Yamal kunne dog meget vel være blevet både dobbelt målscorer og hattrickhelt, og dermed have sikret Barca videre avancement.

Særligt med få minutter tilbage af den ordinære spilletid skulle den unge spanier nok have disket op med et sejrsmål, da han efter et træk forbi Julen Agirrezabala endte med at sende sin afslutning over et tomt mål.

I stedet gik opgøret i forlænget.

Agent: Barca vil beholde portugisere og tilføje en tredje

Her viste Williams-brødrene, Inaki og Nico, sig stærkest, da de hver især fik netmaskerne i Barca-målet til at blafre.

Dermed ender kampen 4-2 til Athletic Bilbao, der nu er semifinaleklar i den spanske pokalturnering.