Copa del Rey

Atlético Madrid smider Sevilla ud af Copa del Rey

Efter et sent drama, hvor Sevilla fik underkendt et straffespark, som kampens dommer ellers ikke var i tvivl om i første omgang, er Atlético Madrid videre til semifinalen af Copa del Rey.

Atlético Madrid slår Sevilla ud af Copa del Rey.
Foto: Susana Vera/Reuters/Ritzau Scanpix

Atlético Madrid slog Sevilla med 1-0 torsdag aften.

Sevilla ligner et hold i frit fald, og nu er Copa del Rey-eventyret også slut for Sergio Ramos og co.

Blot ét enkelt point ligger Sevilla over stregen, og Sanchez Flores Quiques mandskab viste heller ikke tænder mod Diego Simeone og Atlético Madrid.

Efter 26 minutters spil fik Atlético tildelt et straffespark, som Antoine Griezmann fik ansvaret for. Det gik ikke helt efter planen for franskmanden, som snublede og skød bolden langt over mål.

Heldigvis for Griezmann, så har han en god angrebskollega, som hedder Memphis Depay – hollænderen afgjorde kampen med et mål efter 79 minutter.

Atlético slap med skrækken i de døende sekunder af opgøret, da det lignede at Pablo Barrios kom for sent i sin tackling, og dermed pegede kampens dommer på pletten.

Blot få sekunder senere blev kampens dommer kaldt ud til VAR-skærmen, hvor det stod for dommeren at se stod klart, at Pablo Barrios vandt bolden – dermed intet straffespark.

Med sejren er Atlético Madrid klar til semifinalen af Copa del Rey, som der trækkes lod til fredag.

Tre Sevilla-fans døde forud for Atletico Madrid-kamp
Atletico sender ny venstreback til Real Sociedad

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P