NordicBet Ligaen

Officielt: AC Horsens fyrer sportschef

NordicBet Liga-klubben AC Horsens har onsdag fyret sportschef Niels Erik Søndergård.

AC Horsens fyrer sportsdirektør Niels Erik Søndergård.
Foto: AC Horsens

Opdateret 09:15: AC Horsens bekræfter selv, at Niels Erik Søndergård stopper i klubben.

AC Horsens skal på jagt efter en ny sportschef.

Den østjyske klub har onsdag fyret 59-årige Niels Erik Søndergård, som har siddet på posten siden september 2020.

Det skriver B.T., og klubben har 09:15 gjort nyheden officiel.

– Det er med dyb beklagelse, at vi i dag meddeler, at vi stopper samarbejdet med vores sportschef Niels Erik Søndergård. Niels Erik har været i AC Horsens siden september 2020, og vi er taknemmelige for alt det hårde arbejde, han har lagt i sin tid i klubben.

– Vi træffer denne beslutning efter nogle ugers nøje overvejelser, hvor vi til sidst konkluderede, at en øjeblikkelig syvendeplads i NordicBet Ligaen ikke er acceptabelt ovenpå sidste års deltagelse i Superligaen, og klubbens fans, og sponsorer fortjener bedre.

Foto: AC Horsens

– Vores erklærede mål er at vende tilbage til 3F Superligaen så hurtigt som muligt og vi vil indlede vores søgen efter en ny sportschef, siger klubbens administrerende direktør Kristian Nielsen.

Netop Kristian Nielsen overtager selv rollen som sportschef, og dermed kommer han til at varetage både rollen som sportschef og direktør i klubben.

AC Horsens giver mundkurv på sportschef – må ikke udtale sig til pressen

Det er en rolle, som han er udmærket bekendt med, eftersom han tidligere har fungeret i samme rolle i en femårig periode, beretter AC Horsens selv i sin pressemeddelelse.

Fyringen af Niels Erik Søndergård kommer ovenpå sidste uges historie om, at den nu afgående sportschef havde fået mundkurv på af klubben.

En historie som direktør Kristian Nielsen efterfølgende var ude at afvise:

AC Horsens-direktør maner beskyldninger til jorden: Intet nyt i det

59-årige Niels Erik Søndergård tilbragte med undtagelse af en etårig afstikker til Ikast FS hele sin aktive karriere i Esbjerg fB, hvor han i 1996 lod sig pensionere. Efterfølgende blev han fodbolddirektør i den vestjyske klub, hvor han ved sin afsked i august 2020 var overgået til en stilling som ungdomselitechef.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P