Premier League

Liverpool-træner sætter kritiske egyptere på plads: Betvivl aldrig Salahs dedikation

Liverpool-assistent Pepijn Lijnders har ikke meget til overs for de egyptiske fans, der sætter spørgsmålstegn ved Mohamed Salah, efter angriberen forlod landsholdslejren.

Ingen skal tvivle på Mohamed Salahs dedikation.
Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix

Mohamed Salah har forladt den egyptiske landsholdslejr.

Liverpool-angriberen pådrog sig en skade i Egyptens kamp mod Ghana i sidste uge, og det fik angriberen til at vende tilbage til Liverpool.

Den beslutning har fået egyptiske fans til at så tvivl om, hvor dedikeret Salah egentlig er, når det kommer til det egyptiske landshold.

De spekulationer kan de nordafrikanske fans dog godt pakke langt væk, hvis det står til Liverpools assistenttræner.

– Lad mig starte med at sige, at man aldrig skal betvivle Mo Salahs dedikation. Jeg har aldrig mødt en gut, en spiller men også et menneske, der er mere dedikeret til livet som professionel fodboldspiller.

– Jeg ved, at nationen er knust over at miste ham. Vi var knust over at høre, at han var blevet skadet. Han spillede den første kamp, scorede, assisterede, anfører og var voldsomt vigtig selvfølgelig.

Salahs agent bekræfter: Skaden er værre end først antaget

– Den eneste grund til, at vores og [Egyptens] lægestab besluttede at bringe ham tilbage, er for at give ham den bedste mulighed for at blive klar til finalen, hvis Egypten når finalen, lyder det fra Pepijn Lijnders.

Egypten sneg sig akkurat videre fra AFCON’s gruppe B med tre uafgjorte kampe i det indledende gruppespil, og dermed venter der nu en ottendedelsfinale mod en endnu ukendt modstander den 28. januar.

Mål og Highlights: Salah skadet i Kudus-opvisning

Skulle Egypten spille sig hele vejen til finalen, der står den 11. februar, så bliver det dog med stor sandsynlighed uden nationens talismand. Det skyldes, at Salahs første skadesprognose var en smule for optimistisk.

– Først kom meddelelsen om, at det kun ville vare et par dage til en uge, men så viste en detaljeret scanning, at der var reel skade i baglåret. Det betyder, at han forventes tilbage i kamp om tre-fire uger, hvis alt går glat, og det hele går godt, lyder det fra Lijnders.

Hvis Mohamed Salah er ude i fire uger misser han foruden knockout-kampen(e) ved AFCON seks kampe for Liverpool.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P