NordicBet Ligaen

Dobbelt-farvel i Helsingør: Førstemålmand og brasiliansk prøvespiller smutter

Der er heftig transferaktivitet i FC Helsingør i disse dage, hvor spillere både ankommer og forlader NordicBet Liga-klubben.

FC Helsingør siger farvel til både brasilianske Marcos Kayk og førstemålmand Frederik Ibsen.
Foto: FC Helsingør

Det er bare et halvt år siden, han kom til klubben, men nu stopper han igen.

26-årige Frederik Ibsen har efter gensidig aftale fået ophævet sin kontrakt i FC Helsingør.

Ibsen har stået 14 af klubbens 18 kampe i NordicBet Ligaen i indeværende sæson, efter han i sommer kom til fra Lyngby.

Hvad fremtiden nu bringer for målmanden, melder FC Helsingør ikke noget om.

Selvom det altså kun blev til godt seks måneder i den nordsjællandske klub for Ibsen, så har klubben også sagt farvel til en spiller, der har været i klubben i endnu kortere tid.

Faktisk er det slet ikke blevet til hverken kampe eller kontrakt for brasilianske Marcos Kayck Morais de Oliverira, der for to uger siden landede i FC Helsingør.

Foto: FC Helsingør

Kayck kom til Helsingør gennem cheftræner Alvaro Santos’ forbindelser i hjemlandet, men nu vender han retur til Sydamerika, og grunden er mildest talt lidt kuriøs.

Helsingør henter offensiv profil hos direkte konkurrent

– Parterne var enige om indholdet af en mulig aftale, men det lykkedes ikke at fremskaffe den nødvendige dokumentation vedrørende de brasilianske klubber, hvor Kayck tidligere har spillet i karrieren.

– Parterne kunne ikke underskrive en aftale, uden at have det fornødne overblik over hvilke internationale træningskompensationsbetalinger aftalen ville udløse. Derfor blev det ikke til en kontrakt til Kayck i FC Helsingør, lyder den officielle udmelding fra FC Helsingør.

FC Helsingør var i første omgang blevet enige med den brasilianske spiller om en kontrakt for resten af indeværende sæson, men det bliver altså ikke til noget.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P