International Fodbold

Svensk legende bekræfter kontakt med forbundet

Jobbet som svensk landstræner er fortsat ledigt, efter Janne Andersson i november vinkede farvel, men nu bekræfter en af nationens helt store legender, at han har haft kontakt med fodboldforbundet.

Henrik Larsson har haft kontakt med det svenske fodboldforbund om ledigt landstrænerjob.
Foto: Fritz Duras

Det svenske landshold har misset kvalifikationen til de seneste to store slutrunder.

Nationen er nummer 26 på FIFA’s nuværende verdensrangliste, og lige nu er de på jagt efter en ny landstræner.

Til det job er flere af nationens legender blevet bragt i spil, og nu bekræfter den måske største af dem alle, at han har været i dialog med det svenske fodboldforbund.

Henrik “Henke” Larsson er dog ikke umiddelbart tilbøjelig til at tage imod tilbuddet.

– Jeg har haft lidt kontakt med en fra forbundet. Lige nu har jeg det for godt. Jeg rejser en masse, jeg spiller mit paddle og spiller mit golf, og jeg kan se mit barnebarn, når jeg har lyst. Lige nu der … Jeg ved ikke, vi får at se, lyder det fra “Henke” ifølge Aftonbladet.

Medie: Solskjær til samtale om svensk landstrænerjob – også dansk legende nævnes

Den tidligere Celtic, FC Barcelona og Manchester United-angriber vil dog ikke bekræfte, at han har takket nej til jobbet.

– Nej, det ved jeg ikke. Det er bare en masse spekulation. Lad dem tage sig af det i ro, så skal de helt sikkert nok finde den rette i sidste ende, lyder det fra Larsson.

Den svenske landsholdslegende har selv trænererfaring fra Landskrona, Falkenbergs FF og Helsingborg IF af to omgange, ligesom han i 67 kampe var assistent for Ronald Koeman i FC Barcelona fra august 2020 til oktober 2021.

Følg Campo på Facebook

Selv havde Henke håbet, at landstrænerjobbet ville blive besat af hans tidligere landsholdskammerat Olof Mellberg, men forhandlingerne mellem den tidligere FCK-forsvarsspiller og det svenske forbund er angiveligt brudt sammen.

– Det var en skam, at det ikke blev Olof, og jeg undrer mig virkelig over, hvad der skete der, men det får man vel svar på før eller siden. Jeg håber, de løser det, men det vigtigste er, at de finder den rette, lyder det fra Larsson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P