Copa del Rey

Sociedad er semifinaleklar efter snæver sejr

Tirsdag aften var der kvartfinaleopgør i Copa del Rey, hvor Real Sociedad slog Celta Vigo 1-2 på udebane. Dermed har Sociedad booket sig en plads i semifinalen.

Sociedad er semifinaleklar i Copa del Rey, efter de slog Celta Vigo

Så er det første hold semifinaleklar i Copa del Rey.

Det sørgede Real Sociedad for, da de tirsdag aften slog Celta Vigo 1-2 på udebane.

Allerede fra kampens start tog Sociedad et stort skridt mod semifinalen, da Mikel Oyarzabal efter bare to minutter bragte gæsterne foran 0-1.

Arsenal-lejesvenden, Kieran Tierney, udgik med en skade i det 39. minut. Dette markerede afslutningen på en første halvleg, der ikke havde budt på de store chancer efter den tidlige scoring.

I anden halvleg var det den tidligere Union Berlin-angriber Sheraldo Becker, der kunne udbygge føringen for Sociedad, da han i det 66. minut gjorde det til 2-0.

Det så længe ud til, at Beckers scoring ville blive opgørets sidste, men så reducerede Luca De La Torre i det 92. minut, og der var dermed dømt drama i kampens allersidste fase.

Efter reduceringen blev der udspillet nogle hektiske minutter, hvor tændingen steg, og det fløj om sig med gule kort.

Men der var ikke flere mål at hente for Celta-mandskabet, der måtte se sig slået på hjemmebane af gæsterne.

I semifinalen venter enten Girona, Mallorca, Atlético Madrid, Sevilla, Athletic Club eller FC Barcelona, når Sociedad skal finde sin modstander.