Premier League

Medie: Manchester United må vente på City-CEO

Manchester City har angiveligt lagt hindringer i vejen for bysbørnene fra Manchester United, som må vente længe, inden klubbens nye CEO Omar Berrada kan tiltræde.

Manchester United må vente helt til sommer på at få CEO Omar Berrada på plads.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det kom som lidt af en overraskelse, da Manchester United lørdag annoncerede klubbens nye CEO.

Ind kommer Omar Berrada, og selvom han kun skal de godt syv kilometer fra det nordøstlige Manchester til det sydvestlige Manchester, så kommer han ikke lige foreløbigt.

Berrada, der har været ansat hos Manchester City siden 2015, må formentlig vente helt til sommer på at kunne sætte sig på sit nye job. Det skriver Manchester Evening News.

Der ligger angiveligt kontraktmæssige hindringer i vejen for, at den kommende Manchester United CEO kan starte i sit nye job straks, og dem er Manchester City efter sigende ikke specielt interesseret i at finde en løsning på.

Berrada har angiveligt seks måneders opsigelse i Manchester City, og dermed kan han formentlig først starte hos by-rivalerne 1. august.

Det betyder dog langt fra, at Manchester Citys ‘Head of Football Operations’ i den mellemliggende periode får opgaver i sin nuværende klub.

Officielt: Manchester United gafler Manchester City-boss

Ifølge Sky Sports har Manchester City nemlig sat Berrada på såkaldt ‘Gardening leave’ – en slags betalt orlov – i resten af kontraktperioden.

Det har de engelske mestre gjort for at undgå mulige lækager i forhold til klubbens kommende transfermål og kontrakttilbud til potentielle nye spillere.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P