AFCON 2024

Mål og Highlights: Cameroun spiller sig videre i AFCON efter vanvidskamp

Cameroun lå sidst i Gruppe D i AFCON forud for tirsdagens kamp mod Gambia. Holdet kom bagud fem minutter før tid, men så blev det hele vendt på hovedet.

Camerouns spillere jubler efter scoring i AFCON
  • Cameroun med André Onana på bænken, skulle bruge en sejr over Gambia og et Guinea-nederlag til Senegal for at avancere i AFCON. Og Cameroun kom planmæssigt foran efter 56 minutter

• Gambia udlignede efter 72 minutter, og med fem minutter igen scorede Gambia til 2-1. Det lignende et exit for Cameroun, men tre minutter før tid scorede ex-Horsens-profilen James Gomez selvmål

• Og i overtiden kom forløsningen for Cameroun, da Christopher Wooh steg højest på et hjørne og scorede til 2-3. Få øjeblikke efter scorede Gambia igen, men målet blev annulleret

Gambia 0-1 Cameroun (Karl Toko Ekambi, 56′)