Serie B

Kristoffer Lund drømmer om Kjær-duel

Fra Fyn til den største amerikanske fodboldscene - sådan er det gået danskfødte Kristoffer Lund.

Kristoffer Lund vil gerne møde Simon Kjær.
Foto: Palermo Calcio

Født i Kerteminde, men amerikansk landsholdsspiller.

En sjældent set kombination, men således er realiteten for Kristoffer Lund, som til daglig tørner ud for Palermo i Serie B.

Ambitionerne er store hos ‘I Rosanero’, som tidligere har rådet over kæmpe navne som Edinson Cavani, Luca Toni, Paulo Dybala og ikke mindst Simon Kjær – nu også Kristoffer Lund, som kom til i sommer.

Målet er soleklart – Serie A.

Netop i Serie A har Danmarks landsholdsanfører, Simon Kjær, sin daglige gang – noget som Kristoffer Lund er ganske klar over.

– Da han spiller for Milan, ville jeg elske at spille mod ham (Simon Kjær, red.) Selvfølgelig tror jeg på Serie A, men vi skal fokusere på en kamp ad gangen.

– Oprykning er ikke let, men vi har en meget stærk organisation, og hvis vi alle arbejder hårdt, så er det muligt, fortæller Kristoffer Lund ifølge Gianluca Dimarzio.

Kjær og Lund deler en fælles fortid på Heden, hvor begge spillere kom igennem ungdomsystemet hos FC Midtjylland.

Medie: Kristoffer Lund tæt på at blive solgt – her er bejlerne

Selvom Kristoffer Lund er født op opvokset på Fyn, så står den tidliger BK Häcken profil nu noteret for tre optrædener på det amerikanske landshold.

USA er værtsnation ved sommerens Copa America, noget som Lund går benhårdt efter at deltage i.

– Serie A med Palermo og udtagelse til Copa America? Intet er umuligt, hvis du tror på det, kan du opnå det. Udtagelsen til landsholdet afhænger selvfølgelig af, hvem landstræneren synes er den bedste, og jeg vil gøre alt for at gøre mig fortjent til det, men i sidste ende er det landstrænerens beslutning.

På det amerikanske landshold konkurrerer Kristoffer Lund med Antonee Robinson, der til daglig spiller for Fulham i Premier League.

Kristoffer Lund har spillet 20 kampe for Palermo i indeværende sæson, hvor den danskfødte amerikaner har stået for to oplæg i Serie B.

Palermo indtager sjettepladsen med 10 point op til Serie B-førerholdet fra Parma.

Juventus sælger uforløst talent til Palermo
Joachim Andersen: Jeg lærte alt i Serie A

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P