NordicBet Ligaen

Backprofil færdig før tid: AC Horsens vil andre veje

Jacob Buus og AC Horsens ophæver kontrakten. Det meddeler den østjyske klub tirsdag på sin hjemmeside. Og højrebacken ærgrer sig.

Jacob Buus løber i for AC Horsens
Foto: AC Horsens

Et scoop.

Sådan beskrev AC Horsens tilgange af Jacob Buus på sin hjemmeside, da klubben for et år siden hentede højrebacken i belgiske SK Beveren.

Men nu er det slut for Jacob Buus i Horsens.

Det meddeler klubben onsdag på sin hjemmeside og skriver, at parterne er blevet enige om at ophæve kontrakten, der stod til at udløbe i sommeren 2026. Direktøren forklarer.

– Vi hentede ham hjem for et år siden, men det er ikke gået, som vi alle havde håbet på, og derfor er vi blevet enige om at ophæve aftalen, udtaler direktør Kristian Jensen.

Buus kom til AC Horsens første gang i 2020, og her udviklede backen sig til en profil. I 2021 blev han solgt til belgisk fodbold, men sidste år vendte han retur til Den Gule Fare.

Nu forlader den 26-årige fynbo dog Horsens.

– Jeg har været rigtig glad for at være i AC Horsens og har nydt min tid her, og jeg er ked af, at det skal ende sådan her, men klubben har ønsket at gå andre veje, og derfor har jeg valgt at indgå en ophørsaftale med klubben, så jeg kan komme et andet sted hen og spille fodbold, fortæller Jacob Buus.

Buus er noteret for 16 kampe i NordicBet Ligaen i denne sæson. Ti af dem i startopstillingen.

AC Horsens indtager syvendepladsen i landets næstbedste række.

AC Horsens-direktør maner beskyldninger til jorden: Intet nyt i det

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P