Premier League

Skadeskvaler fortsætter i Chelsea forud for semifinale

Chelsea-træner Mauricio Pochettino må se bort fra en lang række spillere til tirsdagen returopgør mod Middlesbrough -herunder Christopher Nkunku.

Chelse bekræfter at Nkunku fortsat er skadet.
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix

Han nåede kun lige at få debut, inden han blev skadet igen.

Christopher Nkunku var egentlig ventet at være klar til returopgøret mod Middlesbrough i Carabao Cup-semifinalen, men sådan går det ikke.

Mandag kunne Chelsea-cheftræner, Mauricio Pochettino, nemlig meddele, at franskmanden fortsat er igang med sit genoptræningsforløb.

Nkunku kom til Chelsea fra RB Leipzig i sommer, men straks fra start på sit ophold i London blev han skadet. Knæskaden holdt ham ude helt til den 19. december, hvor han debuterede i Carabao Cup-kvartfinalesejren over Newcastle.

Efterfølgende blev det til debut med mål i Premier League juleaften, og også i de to efterfølgende kampe blev det til spilletid, men da Chelsea den 6. januar skulle møde Preston i FA Cuppens tredje runde, var Nkunku igen skadet – denne gang i hoften.

Chelsea hjemkalder angriber fra Lyon

Den skade har holdt ham ude af holdets seneste tre kampe, og heller ikke i tirsdagens returkamp mod Lukas Engel og Middlesbrough kommer han altså i spil.

– Nkunku er ikke til rådighed. Det er en skam. Han er stadig ved at komme sig. Han døjer en smule med sin hofte. Det er ikke et stort problem, det har bare udsat hans mulighed for igen at være til rådighed, lyder det fra Pochettino.

Nkunku er langt fra eneste mand på lazarettet på Stamford Bridge. Maricio Pochettino må også undvære Trevoh Chalobah, Marc Cucurella, Wesley Fofana, Reece James, Romeo Lavia, Robert Sanchez og Lesley Ugochukwu.

Chelsea tabte det første semifinaleopgør mod Middlesbrough 1-0.

Mål og Highlights: Middlesbrough overrasker i første semifinaleopgør mod Chelsea

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P