3F Superligaen

OB-angriber nærmer sig exit: træner med i ny klub

Der venter med stor sandsynlighed et klubskifte i nærmeste fremtid for OB-angriberen Buya Turay, der har fået tilladelse til at træne med i en ny klub.

OB's Buya Turay besøger ny klub forud for mulig transfer.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Seks og en halv måneder.

Så længe har 29-årige Mohamed Buya Turay været at finde i OB, men meget længere bliver det næppe.

Angriberen fra Sierra Leone er nemlig ikke at finde på træningsbanen hos OB mandag, da han i stedet afsøger muligheden for et klubskifte.

– Mohamed Buya Turay har fået tilladelse fra OB til at besøge en klub for at diskutere sine personlige vilkår for en transfer. Vi har i øjeblikket ikke yderligere kommentarer til sagen, og vi vil kommunikere på vores platforme, hvis der skulle ske yderligere, lyder det kortfattet fra OB.

Buya Turay står i alt noteret for 16 kampe på tværs af Superligaen og Oddset Pokalen for OB, men foruden debutscoringen i superligakampen mod Randers FC i juli, er det ikke blevet til mål for angriberen.

Officielt: OB har ny angriber på plads – tidligere topscorer

Den sierraleonske landsholdsspiller kom til OB i juli sidste år, efter han havde været klubløs siden bruddet med svenske Malmö FF i marts 2023.

Den 29-årige angriber blev topscorer i Allsvenskan med 15 mål i 2019, hvor han sammen med Djurgårdens IF vandt det svenske mesterskab.

Allerede i 2013 skiftede Buya Turay til svensk fodbold. Siden har han været forbi belgiske Sint-Truiden samt to kinesiske klubber, iden han i juli 2022 vendte retur til Sverige og Malmö FF.

Her blev han dog langt fra den samme succes, som han få år forinden havde været i Stockholm-klubben Djurgården, hvorfor de to parter i marts 2023 valgte at ophæve kontrakten.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P