Premier League

Medie: Newcastle enig med Saudi-klub om angriber

Newcastle er blevet enige med den saudiarabiske klub Al-Shabab om et salg af sin paraguayanske angriber.

Miguel ALmiron kan være på vej til Saudi Arabien.
Foto: Scott Heppell/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Endnu har spilleren stadig til gode at give handlen grønt lys, men klubberne er enige.

Sådan lyder meldingen fra transferjournalist Ben Jacobs, der kan melde om enighed mellem saudiarabiske Al-Shabab og engelske Newcastle om en handel, der sender paraguayanske Miguel Almirón til Mellemøsten.

I første omgang er der tale om en provisorisk aftale, og selvom Almirón ikke har sagt ja til aftalen endnu, så menes han at være åben for skiftet.

Almirón har spillet i Newcastle siden januar 2019, hvor han skiftede til den nordøstengelske traditionsklub fra amerikanske Atlanta United.

Al-Shabab er den eneste af de 18 klubber i Saudi Pro League, der i skrivende stund ikke har udnyttet alle sine otte truppladser til internationale spillere.

Officielt: Newcastle sælger højreback

Kun syv ikke-saudiarabiske spillere er der således i Riyad-klubben med belgiske Yannick Carrasco som det mest prominente navn.

Al-Shabab er ikke en af de fire saudiarabiske klubber, der er ejet af nationens offentlige investeringsfond – Public Investment Fund – som i 2021 også overtog ejerskabet af Newcastle United.

Public Investment Fund – eller PIF – overtog forud for 2023-24-sæsonen de fire traditionelle saudiske storklubber Al Nassr, Al Hilal, Al Ittihad, and Al Ahli.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P