Coppa Italia

Martinez sikrer Super Cup-triumf i overtiden mod Napoli

Sidste års Serie A-vinder fra Napoli mødte Coppa Italia-vinderne fra Inter, og det blev pokalmestrene der vandt Super Cup-trofæet efter en sen scoring af holdets topscorer.

Lautaro Martinez jagter bolden

Saudi-Arabien var mandag endnu en gang centrum for en europæisk pokalkamp.

Denne gang i den italienske Super Cup, hvor Napoli og Inter tørnede sammen i hovedstaden Riyadh.

Napoli startede med Jesper Lindstrøm på bænken, og danskeren kunne se sit mandskab halte efter Inter-spillerne i første halvleg. Inters Martinez gjorde det til 0-1 få minutter før pause, men målet blev annulleret af VAR.

Napoli holdte stand i første halvleg, som endte målløs. Anden halvleg startede med et minuts stilhed for den netop afdøde Luigi Riva, men herefter fortsatte Inter-dominansen.

Den blev forstærket efter en times spil, da Napolis Giovanni Simeone fik sit andet gule kort på fem minutter, og derfor måtte Napoli færdiggøre kampen med en mand i undertal.

Lindstrøm blev skiftet på banen efter 70 minutter. Det uafgjorte resultat fortsatte, og da kampen gik ind i overtiden lignede det derfor, at finalen skulle i forlænget spilletid.

Men i overtiden fandt Inters Benjamin Pavard holdkammeraten Lautaro Martinez, som kunne sende bolden forbi Pierluigi Gollini i Napoli-målet, og dermed var Inter godt på vej mod sit ottende Super Cup-trofæ.

Den tidligere AGF-forsvarer Yann Bisseck blev skiftet ind i det 93. minut, og han og Inter kunne juble få øjeblikke efter, da dommeren fløjtede af.

Medie: Bundesligaens førerhold interesseret i Juventus-angriber