Træningskampe

Krogh og OB på træningslejr i Sverige: Tempoet skal op

Superligamandskabet fra Odense rejser mandag til Sverige, hvor klubben afholder sin første af to træningslejre i denne vinteropstart. Cheftræner Krogh håber på at skrue op for tempoet på træningslejren.

Søren Krogh, cheftræner for OB under Superligakampen mellem OB og Hvidovre IF på Nature Energy Park i Odense søndag den 12. november 2023. Kampen endte 0-2..
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

OBs bedste mandskab rykker for en uge teltpælene til den vestlige del af Sverige.

Nærmere bestemt Borås, hvor fynboerne afholder sin første af to træningslejre i denne vinter.

Der venter spillerne en hård uge, hvor træningsmængden skrues op, og og hvor det hele kulminerer med en træningskamp mod sidste sæson sølvvindere i Sverige.

– Vi har lige en træning herude i blæsevejret, og så kører vi egentligt videre ind i en rimelig hård arbejdsuge med dobbeltpas to af de næste tre dage, og så en kamp på fredag mod Elfsborg, som er en supermodstander på deres stadion, hvor der er kunstgræs, udtaler træneren til klubbens hjemmeside.

Træningsbanen i Borås er overdækket, og underlaget tillader en højere intensitet i spillet end man er vant til på anlægget i Ådalen. Og træningslejren har særligt ét fokus for OBs cheftræner.

– Det generelle ved den her tur er, at vi træner i deres hal med en hurtig kunststofbane, så vi kan se, om vi kan accelerere tempoet i spillet og i vores bevægelser, inden vi skal til Spanien om en uge.

Søren Krogh fortæller, at turen til Sverige dels handler om at få tempo og intensitet i spillet med og uden bold.

– Noget andet er, at vi er sammen i en længere periode; nu er vi næsten sammen i tre uger nonstop, hvor vi virkelig kan arbejde med masser af træning formiddag og eftermiddag.

– Vi skal ud og kæmpe for overlevelse, og det er egentlig det eneste, der er inde i vores hoveder lige nu – det er ren overlevelse, og det er vigtigt, at vi har den forståelse, slutter Søren Krogh.

OB rejser afsted med førsteholdstruppen samt akademispillerne Valdemar Grymer, Elias Hansborg-Sørensen, Théo Hansen, Magnus Andersen og Mikkel Juel.

Angriberen Mohammed Buya Turay er dog ikke med. Læs den historie her.

OB rejser den 29. januar til det sydøstlige Spanien, hvor klubben skal være frem til 12. februar.

OB-angriber nærmer sig exit: træner med i ny klub

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P