NordicBet Ligaen

Helsingør tager afsked med Drost – varme himmelstrøg venter

FC Helsingør har mandag taget afsked med den lokale Oliver Drost, der fremover skal spille fodbold i Indien.

Oliver Drost skifter fra FC Helsingør til indiske Bengaluru FC.
Foto: FC Helsingør

Han er født og opvokset i Helsingør, men han har ikke altid spillet i klubben.

Efter afstikkere til B.93, BSV, Vejle, AC Horsens og Kolding IF vendte Oliver Drost i sommeren 2021 hjem til FC Helsingør, men nu drager han atter videre i karrieren.

Denne gang er det udlandet og ikke Jylland, der trækker i den 28-årige angriber, der skal prøve sig af i noget så eksotisk som indisk fodbold.

– Det er et spændende eventyr, både sportsligt for mig selv og selvfølgelig også for min familie. Jeg har altid spillet i Danmark, så hvis jeg skulle prøve noget andet, skulle det være nu. Da muligheden så bød sig, gav det rigtig god mening, og det bliver forhåbentlig en god oplevelse, lyder det fra Oliver Drost.

Det er Bangalore-klubben Bengaluru FC, der det kommende halvår får glæde af denne sæsons Helsingør-topscorer.

Svensk midtstopper skifter til Helsingør

Drost forlader FC Helsingør et halvt år før kontraktudløb på en position næstsidst i NordicBet Ligaen, og han er godt klar over, at timingen kunne have været bedre.

– Jeg er født og opvokset her. Dette er min by og min klub, så derfor er jeg også sindssygt ærgerlig over at efterlade klubben i den position, den er i lige nu. Når det er sagt, har jeg samtidig stor tiltro til, at drengene klarer skærene. I de sidste kampe har det været marginalerne, der har været afgørende, og med de sidste procenter og fornyet energi skal de nok redde livet i NordicBet Ligaen, lyder det fra Drost.

I barndomsklubber er det i alt blevet til 84 kampe og 13 mål for Oliver Drost.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P