Allsvenskan

Glad Jens Stryger i Malmö: Har talt med AC om klubben

Jens Stryger skal spille i Malmö FF de kommende tre år. Det offentliggjorde den svenske storklub mandag, og danskeren glæder sig til den nye udfordring.

Fotboll, Allsvenskan, Malmö FF, Porträtt, Jens Stryger Larsen

Fra otte til til 62.

Andelen af landskampe for Danmark fik et gevaldigt nøk op ad mandag eftermiddag, da Jens Stryger Larsen blev præsenteret i den svenske klub.

Malmös trup består allerede af danskerne Søren Rieks, Sebastian Jørgensen og Anders Christiansen, men mandag kom en ny altså til. Og den nye dansker i Sverige glæder sig til udfordringen i Malmö.

– Jeg er super glad for at være her og ser frem til denne udfordring. Efter at have talt med Malmö FF fik jeg straks en god følelse, og dette er Sveriges største klub, der har opnået fantastiske resultater i mange år, udtaler Jens Stryger Larsen til klubbens hjemmeside.

Stryger Larsen kommer fra en tid i tyrkiske Trabzonspor, og den 32-årige lollik har spillet i både Østrig og Italien. Nu vender danskeren hjem til Skandinavien.

– Jeg vil sige, at jeg er en dynamisk spiller med lang erfaring fra spil i udlandet. Jeg har spillet i mange forskellige klubber og i flere forskellige lande. Nu ser jeg frem til at hjælpe Malmö FF med at opnå nye succeser.

Jens Stryger Larsen har rådført sig hos en af Malmös danskere, og her har der kun været gode tilkendegivelser om sidste sæsons vinder af Allsvenskan.

Jens Stryger Larsen iført Malmös tøj
Foto: Malmö FF

– AC (Ander Christensen, red.) og jeg har været venner siden vi spillede sammen på ungdomslandsholdene. Vi har altid holdt kontakten, selv når vi har spillet langt fra hinanden. Naturligvis har vi talt meget sammen, og han har kun haft gode ting at sige om Malmö FF, slutter Jens Stryger.

Larsen har skrevet under på en tre-årig kontrakt med den svenske mesterklub. Han skal spille i trøje nummer 17.

Sportschefen i Malmö var også meget begejstret for sin nye dansker. Læs den historie her.

Officielt: Jens Styger Larsen på plads i Malmö

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P