3F Superligaen

F.C. København forlænger med klublegendens søn

Danmarksmestrene har mandag forlænget kontrakten med Oliver Højer to dage før midtbanespillerens 17 års fødselsdag.

F.C. København forlænger med Oliver Højer.
Foto: Gastón Szerman, FCK Media

Han er søn af klublegende Lars Højer og lillebror til den nuværende Rizespor-back Casper Højer.

Oliver Højer er dog også helt sin egen, og mandag er den unge midtbanespiller blevet belønnet med en kontraktforlængelse hos F.C. København.

I første omgang er det FCK Talent, der har skrevet kontrakt med Højer, der beskrives som en ‘offensiv 8’er-type.

– Det er en rigtig ‘Victor Kristiansen-historie’, for Oliver startede i KB Mikro på Pile Allé, og har spillet her i klubben hele sit liv. Hele vejen igennem har han været et stort talent, der har spillet ‘opad’ med årgangene over, og vi er glade for at fortsætte samarbejdet med ham, siger Sune Smith-Nielsen, der er udviklingsdirektør i F.C. København.

FCK taber i Prag efter tidligt rødt kort

Den 16- – snart 17-årige – midtbanespiller fik efter en længere skadespause spilletid i F.C. Københavns sidste tre kampe i UEFA Youth League, som han dermed var med til at vinde.

Foto: Gastón Szerman, FCK Media

Med kontraktunderskrivelsen mandag er Højer dog ikke i tvivl om, hvad sigtet nu skal indstilles på.

– Det er et stort øjeblik for mig at kunne underskrive min første professionelle kontrakt. Og samtidig er det et stort skulderklap, men også startskuddet til at jeg skal klø på for alvor – for det er nu, det hårde arbejde begynder, hvis mit store mål om at spille inde i Parken en dag skal lykkes.

– Det er klart, at der har været FCK i mit blod, siden jeg var helt lille. Så at kunne gå i min fars fodspor og forhåbentlig spille for FCK en dag, er selvfølgelig min store drøm! Men først og fremmest ser jeg frem til et spændende forår, hvor vi skal nå langt i Youth League og vinde U19-guldet, siger Oliver Højer.

Oliver Højer står noteret for fire kampe på det danske U16-landshold.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P