43′
45′
90′

Real Madrid var søndag snublende nær et pointtab LaLiga.

Den spanske kongeklub lykkedes nemlig kun lige akkurat med at hente en sen 3-2-sejr hjemme mod Almeria.

Det kunne dog have set meget værre ud, hvis kampens dommer ikke havde været på sine mange besøg ved VAR-skærmen ude på sidelinjen.

Således kunne Almeria gå til pause med en føring på 0-2.

10 minutter inde i anden halvleg fandt VAR og kampens dommer så frem til, at Real Madrid skulle have et af sæsonens tyndeste straffespark for en Almeria-hånd på bolden. Jude Bellingham eksekverede og omsatte til 1-2.

Få minutter senere scorede Almeria så til 1-3, men Sergio Arribas mål blev annulleret af VAR, da Jude Bellingham blev ramt af en hånd nær ansigtet i opspillet.

Kort tid efter fik Real Madrid udlignet til 2-2, da Vinicius Junior vandt duellen på et indlæg ind i Almeria-feltet.

Også denne gang var VAR involveret, og selvom det på tv-billederne unægteligt så ud til at Vinicius Junior scorede mere med armen end med skulderen, fik målet alligevel lov til at stå.

Almeria-cheftræner Gaizka Garitano kunne – forståeligt nok – nærmest ikke være i sig selv af ren og skær frustration ved 2-2-scoringen, men formåede alligevel at holde sin vrede på tilpas lang afstand til, at han ikke blev sendt i omklædningsrummet.

Helt så godt gik det ham dog ikke i opgørets tillægstid, hvor han modtog sit andet gule kort og dermed måtte forlade det tekniske felt.

Umiddelbart efter udvisningen blev fiaskoen så total for Almeria, der kunne se Daniel Carvajal heade sejren i land for Real Madrid.

Med 3-2 og de tre point har Real Madrid nu Girona i toppen af LaLiga.

Medie: Bayern, Real Madrid og Manchester City holder øje med dyr Leverkusen-profil