Premier League

Ten Hag i mulig genforening med favorit: Tidligere Ajax-spiller kan skifte til sommer

Erik ten Hag har for vane at hente sine tidligere spillere fra Ajax til Manchester United, og ifølge et tysk medie så pønser hollænderen endnu engang på at gøre kunsten efter.

Erik ten Hag i spidsen for Manchester United i Premier League-opgøret mod Nottingham Forest.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Siden Erik ten Hag overtog tøjlerne i Manchester United, har mange både nuværende og tidligere Ajax-spillere været sat i forbindelse med klubben.

To spillere, som det lykkedes hollænderen at hente til klubben, var Lisandro Martinez og Antony, der blev købt, da ten Hag overtog roret.

Derudover er der også i flere omgange gået rygter om, at FC Barcelonas Frenkie de Jong, der spillede under ten Hag i Ajax, også var en af United-managerens foretrukne spillere at hente til klubben.

Nu er det så en ny spiller fra Erik ten Hags tid i Ajax, der sættes i forbindelse med et skifte til Manchester United.

Denne gang skulle der være tale om hollænderens gamle anfører fra den hollandske storklub i perioden 2017-2019, Matthijs de Ligt.

Den 24-årige forsvarsspiller tørner i dag ud for Bayern München, men rygterne har længe gået på, at de Ligt kan være fortid til sommer.

Ifølge tyske Sky Sports informationer så er Matthijs de Ligt nemlig en af kandidaterne hos sydtyskerne til at blive solgt, når sommerens transfervindue åbner.

Medie: United har udset sig Højlund-konkurrent

Bayern betalte i sin tid 67 millioner euro for at købe hollænderen fri i Juventus, men de Ligt ligner ikke længere et førstevalg hos Bundesliga-klubben.

Her har spillere som Min-jae Kim og Dayot Upamecano overhalet de Ligt, mens Bayern Münchens cheftræner, Thomas Tuchel, også skulle være meget ivrig efter at hente FC Barcelonas forsvarsspiller Ronald Araujo.

Den mulige situation som tredje- eller fjerdevalg er ikke et ønske scenarie for den tidligere Juventus- og Ajax-mand.

de Ligt skulle derfor være åben for at blive sendt afsted til sommer, hvor Manchester United og Erik ten Hag menes at være en af kandidaterne til at hente den 24-årige stopper.

Matthijs de Ligt, der har været meget plaget af skader i denne sæson, har spillet 12 kampe for Bayern München i 23/24-sæsonen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P