Premier League

Medie: Manchester City vil forlænge med stjernespiller

Manchester City-spilleren har været rygtet til Saudi Arabien, men nu skulle Premier League-klubben stå klar med en ny kontrakt til deres stjernespiller.

Kevin De Bruyne har været i Manchester City siden 2015.
Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Kevin De Bruyne har spillet i Manchester City siden 2015, hvor englænderne dengang hentede belgieren i VfL Wolfsburg.

Det samarbejde har været en stor succes, hvor det blandt andet er blevet til fem Premier League-mesterskaber og en enkelt Champions League-triumf.

Rygterne har dog gået på, at den saudiarabiske liga, Saudi Pro League, er meget interesseret i at lokke den 32-årige belgier til østen.

Medie: Bayern, Real Madrid og Manchester City holder øje med dyr Leverkusen-profil

Her skulle saudierne lokke med hele en million pund om ugen, hvis De Bruyne vælger at skifte England ud med Saudi Arabien.

Men inden Manchester City-spilleren når for langt i sine overvejelser, vil Premier League-klubben gerne sikre sig sin offensive talisman.

Ifølge GOAL skulle Manchester City nemlig stå klar med en ny kontrakt til Kevin De Bruyne, der vil holde ham i klubben til 2026.

Manchester City-spilleren skulle da ifølge mediet også nyde livet i Manchester, hvor han bor sammen med sin kone og sine tre børn.

Belgierens nuværende kontrakt udløber først i juni 2025, så den lyseblå Manchester-klub er klar til at forlænge samarbejdet med yderligere et år.

Det er da heller ikke fordi, at Kevin De Bruyne får en lille løn i sin nuværende kontrakt med Manchester City.

GOAL skriver således, at den 32-årige belgier får omkring 375.000 pund om ugen hos “The Citizens”.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P