Kunne ikke bruges i FCM: Nu scorer Artem Dovbyk hattrick mod Sergio Ramos

Artem Dovbyk har brændt banen af i LaLiga, og Gironas ukrainer gjorde det igen søndag aften.

Artem Dovbyk brænder banen af i Girona med et hattrick mod Sevilla.

Ét enkelt mål står Artem Dovbyk noteret for i FC Midtjylland-trøjen.

Nu er det slet ikke til at begribe, når den selvsamme ukrainer scorer mål på samlebånd for LaLigas tophold, Girona.

Dovbyk betog igen i aften fodboldeuropa, da den ukrainske landsholdspiller scorede hattrick for Girona på bare seks minutter i Gironas 5-1 sejr mod Sevilla søndag aften.

Det startede ellers skidt for LaLigas tophold, da Sevilla kom foran efter 10 minutter.

Men så ville Gironas ukrainske spydspids det anderledes. Efter 13 minutter lynede Dovbyk for første gang, da han headede bolden ind efter Savios indlæg.

Bare to minutter senere blev den ukrainske målmaskine spillet helt fri foran Sevilla-målet, og så var det en smal sag at lægge bolden ind til 2-1.

Dovbyk fuldendte sit hattrick, da han tog et løb i dybden, afdriblede ingen ringere end Sergio Ramos og bankede bolden i kassen med en afslutning lige på kanten af feltet.

Girona vil ikke stå i vejen for succes-træner

I anden halvleg fortsatte Girona-dominansen, da Dovbyks ukrainske holdkammerat Viktor Tsygankov også ville lege med og scorede til 4-1.

Slutteligt fik Dovbyks afløser, Cristhian Stuani lukket og slukket, da et fornemt Girona-opspil førte til en nem scoring for uruguayaneren.

Med sejren rykker Girona igen forbi Real Madrid, som nåede at besidde førstepladsen i et par timer, efter deres 3-2-sejr mod Almeria.