Premier League

Bitter Forest-boss om Toney-scoring: VAR burde have grebet ind

Da Ivan Toney sparkede Brentford på 1-1 mod Forest, havde englænderen flyttet bolden, inden han afviklede frisparket. Efter kampen var Nuno Espírito Santo utilfreds med, at VAR ikke reagerede på hændelsen.

Nuno Espirito Santo var utilfreds med VAR, da Nottingham Forest tabte til Brentford
Foto: Adrian Dennis/AFP/Ritzau Scanpix

Ivan Toneys frække frisparksscoring burde ikke have stået.

Det mener Nottingham Forests portugisiske cheftræner, Nuno Espírito Santo, i hvert fald.

Brentford fuldførte lørdag aften et comeback mod Forest, da Toney kickstartede Brentford-offensiven med sin udligning til 1-1. Efter kampen gav Nuno udtryk for sin utilfredshed med netop denne scoring, da han blev interviewet af Sky Sports.

– Bolden blev flyttet af Toney, inden han sparkede til den. Fodboldloven er ganske klar – alle mål, og alle situationer, der fører til et mål, skal tjekkes af VAR, sagde den frustrerede portugisiske træner til Sky Sports.

Kampen sluttede 3-2 til Brentford, selvom Forest havde bragt sig foran efter bare tre minutter, så der var nok at ærgre sig over for den 49-årige træner.

Mål og Highlights: Dobbelt danskeroplæg og Toney-kasse i Brentford comeback

Bortset fra situationen omkring reduceringen, var den nyklækkede Forest-træner ganske tilfreds med kampen.

– Vi spillede rigtig godt, og jeg synes, at drengene arbejdede helt vildt hårdt. Der er ikke en finger at sætte på vores præstation. Det var en god fodboldkamp, hvor begge hold kæmpede for det, udtalte Nuno til Sky Sports efter kampen.

Med nederlaget ligger Forest fortsat nummer 16 i Premier League, hvor de blot har fire point ned til Luton, der ligger under nedrykningsstregen og har spillet en kamp mindre.

Kæk Toney efter comeback-scoring: Forudså målet i morges

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P