Nyt nederlag for David Nielsens Kifisia

David Nielsen og resten af Kifisia led lørdag endnu et nederlag.

David Nielsen forlader Kifisia FC.

Det startede så godt.

David Nielsen triumferede med en 4-2-sejr, da han tilbage i midten af december debuterede som cheftræner for Kifisia.

Lørdag blev det dog til endnu et nederlag for den græske oprykkerklub, da Lamia sejrede med 4-1.

Lørdagens nederlag vidner samtidig om en drømmedebut, der ikke for alvor er blevet omsat til momentum for David Nielsen.

Således har Kifisia ikke vundet en kamp siden debuten for lidt over en måned siden.

Lørdagens nederlag var sjette kamp i streg uden sejr for den nedrykningstruede klub.

Kifisia kom ellers godt fra land, da Loïck Landre gjorde det til 0-1 i det 12. minut.

Alligevel var det Lamia, der ved pausen var foran med 2-1.

Nedturen fortsatte i anden halvleg, og da Flosard Malçi scorede til 4-1 i det 87. minut var der ikke længere noget at rafle om.

Med nederlaget ligger David Nielsen og co. fortsat nederst i den bedste græske række, hvor man aktuelt har to point op til klubberne på den anden side af nedrykningsstregen.