Premier League

Medie: Manchester United-overtagelse var tæt på kollaps

Ifølge et engelsk medie kunne Sir Jim Ratcliffes overtagelse af Manchester United være kollapset i sidste øjeblik på grund af krav fra den nu nye ejer.

Sir Jim Ratcliffe mødes mandag med fans for at høre deres synspunkter.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Den 24. december 2023 bekræftede Manchester United, at Sir Jim Ratcliffe og INEOS havde købt 25 procent af ejerandelen i klubben.

Rygterne havde på daværende tidspunkt længe gået på, at en aftale mellem INEOS og Glazer familien, som ejer de øvrige 75 procent af Manchester United, var på plads, og at det blot var et spørgsmål om tid, før aftalen ville blive offentliggjort.

Men et helt uventet scenarie var ifølge et engelsk medie ved at ske til allersidst i handlen.

For Sir Jim Ratcliffe og resten af INEOS var kort tid fra at trække sig fra købet af Manchester United. Det skriver Football Insider.

Ifølge det engelske medies oplysninger så truede INEOS nemlig med at forlade forhandlingerne og droppe købet af klubben.

Rygte: United vil gøre Palace-stjerne til første store indkøb under Ratcliffe

Det skyldtes, at Ratcliffe den 22. december, på et møde mellem de to parter, forlangte, at en aftale skulle være på plads inden den 25. december, da frontfiguren i INEOS ikke længere ville vente.

De 24. december blev der derfor indkaldt til et hastemøde i Manchester United, hvor der i en afstemning blev stemt for en overtagelse.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P