Træningskampe

FCK taber i Prag efter tidligt rødt kort

F.C. København spillede lørdag eftermiddag årets anden testkamp, hvor det blev til et nederlag mod Sparta Prag.

I sommer ramlede Sparta Prag og F.C. København sammen i Champions League-kvalfikationen.

Her endte den danske mesterklub med at trække sig sejrrigt ud af opgøret efter et vildt drama, som blev afgjort i straffesparkskonkurrence.

Lørdag eftermiddag mødtes de to klubber så igen, denne gang med en del mindre på spil. Der var således tale om en testkamp i den tjekkiske hovedstad, hvor hjemmeholdet trak sig sejrrigt ud af opgøret med 2-0.

Opgørets første scoring faldt i det 17. minut, da Victor Olatunji gjorde det til 1-0 for Sparta Prag.

Otte minutter senere blev ondt værre for den danske hovedstadsklub, da Denis Vavro så direkte rødt.

Da Jan Kutcha med et kvarter tilbage af den ordinære spilletid fordoblede Sparta Prags føring var det derfor så godt som afgjort, og ved slutfløjt viste måltavlen altså også 2-0 til tjekkerne, der råder over både danske Peter Vindahl og Asger Sørensen i spillertruppen, mens Brian Priske er cheftræner og Lars Friis er assistent.

F.C. København spiller testkamp igen næste lørdag, hvor AGF gæster klubbens træningsanlæg.