Premier League

Thomas Frank bekræfter: Toney starter med anførerbindet i comebackkamp

Ivan Toney er lørdag tilbage på banen for Brentford efter otte måneder i skyggen som følge af en bettingkarantæne. Og angriberens danske manager fortæller på pressemøde dagen før kampen, at Toney starter inde.

Thomas Frank kigger ud i luften efter en Brentford kamp
Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix

Ivan Toney har nok glædet sig ekstra meget til Brentfords kamp lørdag aften mod Nottingham Forest.

Det bliver nemlig sæsondebut for den engelske angriber, da han vender tilbage efter at have overstået en otte måneder lang bettingkarantæne.

Og Thomas Frank, Brentfords danske manager, kan tilsyneladende heller ikke vente med at få Ivan Toney tilbage på banen. På pressemødet dagen før kampen bekræfter han, at Toney starter inde. Endda som anfører.

– Han starter inde i morgen, og han vil også lede holdet ud af spillertunnellen som anfører, udtaler Frank på pressemødet.

Ivan Toneys otte måneder lange karantæne blev tildelt tilbage i maj, og karantæne var delt i to; de første fire måneder var Toney helt væk fra fodbolden, men i de sidste fire har Toney været en fast del af træningen hos The Bees.

Og den 27-årige angriber glæder sig til at være tilbage.

– Han summer. Han er som en otteårig dreng, der bare vil ud og lege. Den rene glæde ved at spille fodbold. Når jeg kigger ham i øjnene, ser jeg en spiller, som er meget engageret, meget begejstret.

Toneys seneste kamp var tilbage i starten af maj, hvor Brentford tabte til Liverpool. Angriberen har spillet kampe bag lukkede døre for Brentford – blandt andet mod Brøndby – og Frank håber, Toney er klar til kamp.

– Jeg tror det. Man kan aldrig være helt sikker. Der vil være ekstra adrenalin i ham. Han kæmper altid hårdt for holdet. Det bliver hans første Premier League-kamp, men han er i form. Spændingen og adrenalinen vil gøre resten, slutter den danske manager.

Kampen mellem Brentford og Nottingham Forest spilles lørdag klokken 18:30 og kan ses på TV3 MAX og Viaplay.

Medie: Frank og Brentford melder sig ind i kampen om PSG-angriber

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P