AFCON 2024

Salah udgik med skade: Håber ikke det er et stort problem

Mohamed Salah måtte udgå med skade i første halvleg af torsdagens opgør i de afrikanske mesterskaber mellem Egypten og Ghana. Efter kampen gav Egyptens landstræner sidste nyt om Liverpool-stjernen.

Mohamed Salah sidder i græsset
Foto: Issouf Sanogo/AFP/Ritzau Scanpix

Jürgen Klopp og Liverpools mange fans holdte nok vejret, da Mohamed Salah gik i græsset torsdag aften.

Liverpools egyptiske verdensstjerne måtte lade sig udskifte i overtiden af første halvleg i kampen mod Ghana til de afrikanske mesterskaber.

Det var Egyptens første kamp ved AFCON, som endte med en pointdeler. Efter kampen kommenterede egypternes portugisiske landstræner, Rui Vitoria, på den skadede Mohammed Salah.

– Jeg håber ikke (det er en slem skade, red.). Vi ved endnu ikke, hvad problemet er. Jeg håber, det ikke er et slem skade, men det var et problem i første halvleg, udtaler Vitoria efter kampen.

Den 31-årige Salah har været i forrygende form for Liverpool i denne sæson, hvor egypteren har scoret 18 mål og assisteret ni gange i 27 kampe.

Salahs udskiftning torsdag aften var derfor et stort slag for Egypten.

– Det var dårlig timing for os, fordi vi kun kunne foretage to udskiftninger i anden halvleg. Men jeg ved ikke noget lige nu (om Salahs skade, red.). Det er for tidligt at sige noget, jeg tror ikke, det er slemt, men lad os se, om Salah kommer sig, slutter portugiseren.

Stillingen var 0-0, da Salah udgik, men få øjeblikke senere bragte den tidligere FC Nordsjælland-spiller Mohammed Kudus ghaneserne foran. Kudus var også på pletten i anden halvleg. Læs mere om kampen her.

Mål og Highlights: Salah skadet i Kudus-opvisning

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P