Træningskampe

OB spiller remis i testkamp mod undertippet modstander

B.93 var fredag eftermiddag tæt på at følge op på tendensen fra dagens tidligere testkampe, hvor superligaklubberne har lidt nederlag mod undertippede modstandere.

OB tabte ude mod B.93

Det var lige ved at ske igen.

Det var ikke langt fra, at et superligamandskab for tredje gang denne fredag blev besejret af et hold fra en lavere rangerende række.

Der er denne gang tale om B.93 og OB, der spillede uafgjort med cifrene 3-3.

Tidligere fredag blev Viborg FF besejret af Esbjerg fB, mens FC Midtjylland fik ørene i den nordjyske maskine mod AaB.

Opgøret mellem OB og B.93 blev afviklet på NordicBet Liga-mandskabets hjemmebane på Svanemølleanlægget.

Her var det hjemmeholdet, der åbnede målkontoen ved at bringe sig i front i det 24. minut.

Luca Kjerrumgaard fik dog hurtigt bragt balance i regnskabet for OB.

Fynboerne nåede også at komme foran i løbet af første halvleg, da Rami Al Hajj scorede på et lob.

OB formåede dog ikke at fastholde føringen efter pausen og en lang række udskiftninger.

Først blev det 2-2 og sidenhen 3-2 til B.93, inden Agon Mucolli fik udlignet før dommerens slutfløjt og dermed resultatet 3-3.

Medie: FCK har sendt bud på Grabara-erstatning – overbudt af Premier League-klub

B.93 overvintrer lige nu på niendepladsen i landets næstbedste række.

OB overvintrer på niendepladsen i Superligaen.