3F Superligaen

Medie: OB interesseret i Djurgården-midt

Björn Wesström har rettet søgelyset mod svensk midtbanespiller fra Djurgården. Det erfarer svensk medie fredag.

Fodbold direktør i OB Björn Wesström under superligakampen mellem OB og FC Nordsjælland på Nature Energy Park i Odense søndag den 3. december 2023.. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Endnu en svensker kan slutte sig til OBs svenskerkoloni.

Filip Helander, Rami Al Hajj og Johannes Selven har alle svensk pas i OB-truppen, men der kan altså være vokseværk i gruppen.

OBs svenske fodbolddirektør, Björn Wesström, har angiveligt følehornene ude efter forstærkning til den fynske midtbane. I den forbindelse har Wesström spurgt på svensk midtbanespiller.

Det erfarer fodboldmediet FotbollDirekt fredag, som skriver, at fodbolddirektøren har vist interesse i Djursgårdens Hampus Finndell.

Den 23-årige svensker har startet på den centrale midtbane i 20 af Djurgårdens 30 kampe i Allsvenskan i sidste sæson. FotbollDirekt skriver, at der i sommer var bud på spilleren fra både Genk og Girona.

I dette vindue er der også interesse for svenskeren. Blandt andet fra Fyn.

– Ifølge mine kilder er der interesse fra flere forskellige klubber og en af ​​disse siges at være danske Odense Boldklub, skriver nyhedschefen Ola Gustavsson i artiklen.

Han erfarer, at Björn Wesström har sendt en forespørgsel på den 23-årige midtbanespiller, men at der endnu ikke er sendt et bud.

Hampus Finndell kom til Djurgården i 2017 fra Groningen i Holland. Hans kontrakt i med hovedstadsklubben udløber ved udgangen af 2024.

OB udlejer finne til italiensk fodbold: Ikke tilfreds

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P