3F Superligaen

Jesper Sørensen gør status på Brøndby-truppen og skadet midtstopper

Brøndby IF har tilbragt den seneste tid på træningslejr i London, men snart skal der spilles fodbold igen på dansk jord. Cheftræner Jesper Sørensen giver en status midt i vinteropstarten.

Jesper Sørensen giver en status på Brøndbys trup.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Brøndby IF skal lørdag i aktion på dansk græs, når Hvidovre IF lørdag byder op til dans i en testkamp.

Kampen finder sted kort efter, at truppen er vendt retur fra en mere eller mindre spontan træningslejr i London, da Brøndbys egne træningsbaner led under frost og kulde.

I forbindelse med returen fra den engelske hovedstads, har Brøndby-cheftræner Jesper Sørensen afgivet interview til klubbens egen hjemmeside.

Her gør han status på spillernes tilstand efter træningslejren.

– Det gik godt på træningslejren i London, selvom den blev sent iværksat grundet omstændighederne. Men vi havde rigtig gode forhold at træne under derovre, og vi havde nogle gode træninger på græstæppet og fik også 90 minutter i benene mod en dygtig modstander.

– Så vi fik i det hele taget et rigtig godt udbytte af turen. Og man kan mærke, at truppen er harmonisk og velfungerende uden for banen, og det er selvfølgelig også positivt for os i trænerstaben at observere, fortæller Jesper Sørensen og siger, at spillerne er “fitte og friske”.

Fit og frisk er dog ikke helt realiteten for Frederik Alves, der grundet skadesproblemer ikke var med på træningslejren i London.

– Alves har haft en rigtig god pause, hvor han har trænet godt. Men lige op til deres første dag efter ferien kunne han mærke lidt i sin akillessene, og der har vi så holdt ham hjemme fra England.

– Men han er på vej til at træde ind på banen – han kommer dog ikke i spil mod Hvidovre, men vi kører ham stille og roligt ind, og så har vi en forhåbning om, at han snart kan deltage i træning og i de kampe, vi går i møde den næste måneds tid, siger han.

Rygtet til Brøndby – Anderlecht-flop nærmer sig ny klub

Testkampen mellem Brøndby IF og Hvidovre IF fløjtes i gang lørdag klokken 13.00.

Brøndby tager hul på Superligaen på ny den 18. februar, når FC Midtjylland gæster Brøndby Stadion i et vaskeægte topbrag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P