Copa del Rey

Atlético Madrid slår Real Madrid ud af Copa del Rey efter forlænget spilletid

Atlético Madrid sender ærkerivalerne fra Real Madrid ud af Copa del Rey efter 120 minutters drama med 4-2 hjemme på Metropolitano.

Atlético Madrid mødte Real Madrid i ottendedelsfinalen af Copa del Rey.

‘El Derbi Madrileño’

Et vaskeægte derby blev torsdag aften afgjort i ottendelsfinalen af Copa del Rey mellem Atlético Madrid og Real Madrid.

Diego Simeone og co. tager en 4-2-sejr efter forlænget spilletid og er dermed klar til kvartfinalen af Copa del Rey.

Det var da også Atlético, som kom bedst fra start, da Samuel Lino åbnede ballet efter 39 minutter, da Antonio Rüdigers clearing havnede lige for fødderne af Atléticos brasilianske kantspiller.

Kort før pausen fik en ellers velspillende Jan Oblak vippet bolden ind i eget net efter et Real Madrid-frispark.

I anden halvleg gjorde den tidligere Real Madrid-spiller Alvaro Morata ondt på ‘Los Blancos’, da han fik passeret Reals ukrainske målmand.

Men. Real Madrid gav sig ikke så let. Joselu sendte nemlig opgøret i forlænget spilletid, da han stangede et indlæg fra Jude Bellingham i kassen.

Efter 100 minutters Copa del Rey-fodbold sendte Antoine Griezmann Real Madrid til tælling, da franskmanden kapitaliserede på Vinicius Jrs boldtab, og bankede bolden i mål fra en spids vinkel.

Efter 111 minutter troede Dani Ceballos, at han havde udlignet – målet blev dog underkendt for offside.

I de døende minutter af opgøret blev Rodrigo Riquelme Real Madrids bøddel, da han sikkert sendte bolden ind til kampens resultat 4-2.

Således er Atlético Madrid klar til kvartfinalen af Copa del Rey, imens sidste års mestre kan fokusere på Champions League og LaLiga i stedet.

Medie: Roma lurer på Atletico-stopper
Real Madrid-stjerneskud efter Super Cup-drama: Han viser, at han tror på mig
Vinicius Junior: Jeg er ikke nogen helgen