NordicBet Ligaen

AC Horsens-direktør maner beskyldninger til jorden: Intet nyt i det

AC Horsens' direktør, Kristian Nielsen, kan ikke nikke genkendende til de påstande, som Horsens Folkeblad skrev tidligere fredag.

AC Horsens kan ikke nikke genkende til påstandene fra Horsens Folkeblad.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Sportschefen, cheftræneren og spillerne har i et eller andet omfang fået mundkurv på i AC Horsens.

Sådan lyder det groft sagt fra Horsens Folkeblad fredag.

Særligt AC Horsens’ sportschef, Niels Erik Søndergaard, skulle have fået besked på ikke at tale med pressen fremadrettet.

Derudover skulle AC Horsens have udarbejdet en ny kommunikationsstrategi, hvor det kun er direktør Kristian Nielsen, der kommer til at udtale sig på vegne af klubben, mens klubbens presseansvarlige, Frank Hove, også må udtale sig i enkelte tilfælde.

Lokalavisen skriver desuden, at klubbens bestyrelse ikke vil udtale sig offentligt, ligesom at cheftræneren på førsteholdet, Joakim Persson, kun må tale med pressen om kampe og spillerpræstationer.

Det er dog ikke en virkelighed, som man kender til i AC Horsens.

– Ganske enkelt, så er vi jo bare ikke enige i udlægningen af tingene. Det er sådan perspektivet er fra vores side af, siger AC Horsens-direktør Kristian Nielsen til campo.dk.

Han fortæller videre, at den konkrete melding om mundkurv til klubbens sportschef ikke stemmer overens med virkeligheden.

– Der er ikke nogen, der har sagt til Niels Erik, at “du må ikke tale med pressen” eller noget som helst.

– Det handler jo egentlig i bund og grund bare om, at det skal køre gennem vores presseansvarlige. Vi har egentlig bare tydeliggjort, at vores medarbejdere må udtale sig om de områder, som vedrører dem.

– Det er egentlig bare det, det handler om – at man udtaler sig om det, som ligger naturligt for det, man beskæftiger sig med. Og det er ikke engang noget, vi har kommunikeret internt.

– Der er sådan set ikke noget odiøst i den måde, vi gerne vil gøre det på. Nu har vi så bare valgt at sige, at vi følger lidt mere de retningslinjer, som vi egentlig har vedtaget for lang tid siden.

– Det er ikke noget, som investorerne er kommet med. Tværtimod. Vi vælger egentlig bare at gøre det, som vi besluttede for længe siden, siger han.

AC Horsens henter MLS-angriber: Markant forstærkning

AC Horsens fik ny ejer i efteråret.

Der er her tale om amerikanske Carlisle Capital, som er et investeringsfirma med hovedsæde i Boston. Virksomheden er ejet af den 65-årige William ‘Bill’ Harrison Binnie.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P