Bundesligaen

Union Berlin henter angrebs-konkurrent til Kaufmann

Bundesligaklubben Union Berlin har torsdag præsenteret den ivorianske angriber, Chris Bedia, som ny spiller i den tyske hovedstadsklub.

Union Berlin henter Chris Bedia.
Foto: Union Berlin

Der er blevet tyndet gevaldigt ud i angriberen i Union Berlin denne vinter, men nu går det en smule den anden vej.

Efter salget af Sheraldo Becker og Chelseas tilbagekald af David Datro-Fofana har Union Berlin nu forstærket sig med 27-årige Chris Bedia, der kommer til Tyskland fra schweiziske Servette.

Bedia slutter sig til en trup, der i forvejen tæller angribere som Kevin Volland, Kevin Behrens, Benedict Hollerbach og så selvfølgelig danske Mikkel Kaufmann.

Chelsea bekræfter: Angriber vender retur før tid

– For mig har det altid været en drøm at komme til at spille i en af de store ligaer. I Union Berlin er jeg nu en del af en historisk klub, der inspirerer mange mennesker.

Foto: Union Berlin

– Jeg ønsker at hjælpe holdet med mine styrker og støtte dem hver dag med mine ambitioner, og jeg håber at kunne bidrage med et par mål til succesen og holde Union i Bundesligaen, lyder det fra Bedia.

Union Berlin er præcis halvvejs igennen bundseliga-sæsonen at finde én plads over nedrykningsstregen, hvor de har tre point ned til både Mainz og Köln og yderligere ét point ned til Darmstadt.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P