3F Superligaen

Søren Krogh bekræfter: OB-keeper er skadet

OB må undvære en af sine målmænd, når fynboerne fredag spiller træningskamp mod B.93. Det oplyser OBs cheftræner Søren Krogh.

Søren Krogh, cheftræner for OB under Superligakampen mellem OB og Hvidovre IF på Nature Energy Park i Odense søndag den 12. november 2023. Kampen endte 0-2..
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Fynske OB møder fredag københavnske B.93 på Vanløse Idrætspark.

De to mandskaber krydser klingre i en testkamp om eftermiddagen, men OB krydser Storebælt uden det vanlige målmandsteam.

Martin Hansen var førstemålmand i starten af sæsonen, men måtte afgive pladsen til Hans Christian Bernat halvvejs i sæsonen. De to keepere delte også spilletiden i weekendens træningskamp mod Kolding.

Sådan bliver det ikke fredag.

For rutineret Martin Hansen kommer ikke på banen mod NordicBet Liga-mandskabet. Det beretter OBs cheftræner Søren Krogh til Fyens Stiftstidende.

– Martin kommer ikke med mod B.93. Han har rygproblemer, udtaler OBs nyansatte cheftræner.

Problemer i ryggen har før holdt Martin Hansen ude af OB-truppen, og skaden betyder, at den unge tredje målmand Magnus Worsaae Nielsen rejser er med i bussen til Vanløse.

Den fynske avis skriver, at OB, foruden Martin Hansen, mangler Sauli Väisinen, Don Deedson, Markus Jensen, Alasana Manneh, Nicholas Mickelson og Max Ejdum til fredagens kamp.

Kampen mellem B.93 og OB spilles fredag klokken 14.

Ung OB’er efter flot frisparkskasse: Troede Bashkim skulle sparke

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P