Europæiske Ligaer

Rutineret dansk cheftræner i spil som Hoseths afløser i KÍ Klaksvík

Norske Magne Hoseth har efter flere gode præstationer med færøske KÍ Klaksvík takket ja til jobbet som Lyngbys cheftræner. Klubben kigger nu mod Danmark for at hente en kompetent afløser.

Magne Hoseth har skiftet KÍ Klaksvík ud med Lyngby Boldklub, og nu er Peter Sørensen i spil som ny cheftræner på Færøerne
Svein Ove Ekornesvåg/NTB/Ritzau Scanpix

KÍ Klaksvík skal ud og finde en ny cheftræner.

De færøske ‘Giant Killers’, som tog Champions League-kvalifikationen og efterfølgende Conference League med storm i efteråret, solgte i starten af året Magne Hoseth til Lyngby Boldklub.

Og med europæisk succes og mønt på lommen er klubben nu ude efter nok engang at geare sig til de forestående strabadser i 2024.

Således har de 21-dobbelte færøske mestre sat jagten ind på en ny cheftræner, og i hvert fald ét godt dansk navn befinder sig på ønskesedlen hos Klaksvík.

Ifølge campo.dk’s oplysninger er Peter Sørensen nemlig i spil som ny cheftræner for den populære klub i øriget.

Klaksvík har blandt andet to danske spillere i form af Patrick Da Silva og Claes Kronberg i truppen, og måske de nu får endnu en landsmand som kollega i fremtiden.

Peter Sørensen har i to år været fodboldekspert for Viaplay, og forinden stod han i spidsen for Vejle Boldklub, Hobro IK og Silkeborg IF.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P